Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

Διαφημίσεις

Αυτή η κατάσταση με τις διαφημήσεις έχει φτάσει στο απροχώρητο! Ορισμένα κανάλια βάζουν μέχρι κι ένα τέταρτο διαφημήσεις! Δηλαδή, έλεος! Έλεος!

Ακόμη πιο εκνευριστικό από το πλήθος των διαφημήσεων είναι οι ίδιες οι διαφημήσεις και το περιεχόμενο τους. Μερικές έχουν αρχίσει να γίνονται προσωπικές, όπως αυτές της Vodafone που μας παροτρύνουν να ζήσουμε τη στιγμή ενώ στην πραγματικότητα δεν νοιάζονται παρά για τα χρήματα που θα τους αποφέρει η συγκεκριμένη διαφήμηση!

Επίσης, οι διαφημήσεις που διαφημίζουν κάποια έκπτωση σε κάποιο προίον που για παράδειγμα πηγαίνει μία τύπισσα στο σούπερ μάρκετ και βλέποντας πως το προίον που διαφημίζεται είναι σε έκπτωση αναφωνεί δήθεν ενθουσιασμένη: "Ω, θέε μου, το τάδε έιναι σε έκπτωση!" και μετά την βλέπουμε να επιστρέφει στο σπίτι της με χιλιάδες πακέτα από το προιόν αυτό.

Επιπλέον, πολύ εκνευριστικές είναι οι δήθεν αστείες διαφημίσεις με αυτόν τον νεαρό τύπο με τον ψύλλο. Είναι σαν να μας λέει πως αν δεν πληρώναμε καθόλου θα είμασταν συνέχεια με το κινητό ανά χείρας! Ίλεος, ίλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: